Agraïment i comiat a Mike Tobey després de cinc temporades a Valencia Basket

13/06/2022

Mike Tobey no continuarà lligat a Valencia Basket la pròxima temporada, per la qual cosa el pivot estatunidenc posa fi a la seua etapa en el Club una vegada ha finalitzat el seu contracte després de cinc temporades com taronja. Tobey va arribar per primera vegada a València amb un contracte temporal per a unir-se a la plantilla que es va proclamar campiona de la Liga Endesa 2016-17 i després d'un curs en el Lenovo Tenerife, va tornar a València en l'estiu de 2018 per a disputar les últimes quatre temporades defensant el taronja. Un periple en el qual va ampliar el seu palmarés amb el títol de la 7DAYS Eurocup 2018-19. Tobey és, a més, el tercer jugador estatunidenc amb més partits disputats en la història del Valencia Basket, amb 227 encontre.

 

El Club vol agrair la professionalitat, l’entrega i la irreprotxable ètica de treball mostrades per Mike Tobey durant el temps que ha defensat la camiseta taronja i li desitja el millor en el seu futur, tant a nivell professional com personal.

 

Doble campió amb Valencia Basket

El primer aterratge de Mike Tobey a València va ser al març de 2017 quan va arribar a l'equip taronja amb un contracte temporal després d'estrenar-se en el bàsquet professional entre els Charlotte Hornets de la NBA i els Greensboro Swarn de la NBDL. En eixa primera campanya només va poder jugar tres partits abans de lesionar-se però va contribuir al títol de la Liga Endesa aconseguit per l'equip taronja en 2017. Després d'una temporada de consolidació en el Lenovo Tenerife, Mike va tornar a València en l'estiu de 2018 per a començar un segon periple que ha sigut de quatre temporades. En la primera d'elles, Tobey va ser part indispensable de l'equip que va guanyar el títol de la 7DAYS Eurocup en la temporada 2018-19. En el global de les seues cinc temporades com a jugador taronja, els seus números han sigut de 8,8 punts i 4,8 rebots per a 10,2 crèdits de valoració.

 

Tercer estatunidenc amb més partits

Els 227 partits en els quals Mike Tobey ha defensat els colors del Valencia Basket li permeten col·locar-se en la posició número 17 en l'històric d’encontres disputats amb la camiseta taronja. Una xifra que li convertix a més en el tercer jugador nascut als Estats Units amb més partits disputats amb Valencia Basket per darrere de Bernard Hopkins (285) i Brad Branson (230).


TAGS: