Primeres declaracions Álex Mumbrú com a entrenador de Valencia Basket

15/06/2022

El nou entrenador del primer equip masculí del Valencia Basket per a les tres pròximes temporades, Álex Mumbrú, ja ha tingut el seu primer contacte amb la Fonteta i L’Alqueria del Basket com a nou tècnic taronja i ha realitzat les seues primeres declaracions després de segellar ahir el seu compromís amb el Club. L'entrenador català comentava que Valencia Basket “és un gran projecte, arribe amb moltes ganes d'agafar-ho, amb una il·lusió tremenda d’estar ací. És un projecte molt ambiciós al qual arribe amb moltes ganes, en el qual tothom està bolcat. Tant a nivell de Club com d'afició es nota per qualsevol costat en el qual vas. Si eixes coses s'ajunten fan un bon còctel per a vindre ací”.

 

Mumbrú arriba a un equip que compta amb una bona quantitat de jugadors amb contracte garantit per a la temporada que ve, una base sobre la qual començar a construir. Sobre els que seran els seus nous jugadors, el nou tècnic taronja destaca que “caldrà acabar d'ajustar la plantilla amb els fitxatges que puguem fer, amb els retocs que calga fer, però crec que hi ha una base important de jugadors importants i que han fet un bon any. I que són referents per al Club. Serà important acompanyar-los bé i acabar de tancar una bona plantilla”.

 

Després d'acabar una etapa de tretze anys en el Surne Bilbao Basket (nou anys com a jugador i els últims quatre com a entrenador), Mumbrú es va mostrar convençut que el seu procés d'adaptació serà ràpid: “Segur que serà fàcil, fins ara m'estan posant totes les facilitats, està anant tot molt bé. I a part d'ells, la gent s'està bolcant en què m'adapte al més prompte possible i intentarem adaptar-nos ràpidament”.

 

Per a accelerar fins i tot més este procés, Mumbrú té en l'equip a dues persones que han compartit amb ell tornejos en l'equip nacional en la seua època de jugador. Fernando San Emeterio es va estrenar la passada temporada com a entrenador ajudant mentre que Víctor Claver estarà a les seues ordres en la pista. El nou tècnic taronja no va dubtar a assenyalar que Fernando i Víctor són “gent a la qual conec, amb la qual he compartit vestidor en l'època de jugador. I també hi ha gent de club a la qual també coneixes, que has vist, al final són molts anys dins del bàsquet i això fa encara un poc més fàcil poder-te adaptar”.


TAGS: