Allen: “Cada any hem fet un pas cap avant”

17/06/2022

Valencia Basket té ja definida la seua plantilla per a la temporada 22-23. Una plantilla que aposta per la continuïtat i el paper de les canteranas de L’Alqueria del Basket. L'exterior Bec Allen és una de les jugadores renovades que ha demostrat ser una peça valuosa tant en atac com en defensa.

 

L'australiana explicava els motius de la seua renovació al·ludint al fet que està “molt orgullosa de jugar per a aquest club, m'encanta ser ací, jugar davant d'aquesta afició és súper especial per a mi, així que estic molt contenta de dir que tornaré”. Després de només dues temporades en l'equip, l'aler ja està en algunes de les millors classificacions de la història del Club, sent 2a en punts (1.191), 1a en triples (205), 3a en recuperacions (131) i 1a en taps (77).

 

Respecte als objectius de la pròxima temporada, Allen assegurava que espera aconseguir “més”. Explicava que “cada any des que vaig arribar ací hem fet un pas cap avant. Tinc moltes ganes que comence la pròxima temporada perquè crec que serem un equip fins i tot millor del que ho hem sigut aquesta temporada”.

 

La jugadora, que ha alçat a la Fonteta en més d'una ocasió amb els seus triples, enviava un missatge a l'Afició: “Estic molt contenta de dir que em quedaré a València. Per a mi és tot un privilegi i un honor jugar davant vosaltres en aquest pavelló i en aquesta ciutat. Estic molt feliç per tornar i tinc moltes ganes de portar el taronja de nou”.


TAGS: