Valencia Basket “Encén la seua pell” amb un nou equipament que homenatja les Falles

30/06/2022

Valencia Basket i Luanvi han presentat en la vesprada de hui els nous equipaments del Club per a la temporada 22-23. Un dels tallers de la Ciutat Fallera ha sigut el lloc triat per a acollir l'acte i no ha sigut casualitat. La col·lecció d'aquesta campanya rep el nom de “Encén la teua pell”, i té com a gran motivació homenatjar les falles i el sentiment d'orgull i passió que desperten en els valencians, objectiu que el Club comparteix de cara als seus aficionats.

 

Els jugadors del primer equip masculí Víctor Claver i Josep Puerto, així com els jugadors de L’Alqueria del Basket, Álex Bellver, Lucía Rivas, Irene Maroto, Celia Alonso, Mario Paricio i Claudia Moliner, han exercit com a models d'una espectacular presentació en la qual els dissenys s'han revelat envoltats de motius fallers. El que ha suposat un gran exemple del treball del Gremi d'Artistes Fallers, més enllà fins i tot de la tradicional festa Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat.

 

Uns dissenys que els equips lluiran amb orgull en els seus equipaments tant a Espanya com en competicions europees. Les noves camisetes ja estan a la venda tant a les botigues oficials de la Fonteta i L’Alqueria com a través de la tenda en línia.

 

El vídeo promocional de la campanya va servir per a tirar una primera ullada a la nova pell dels jugadors, i abans de conéixer-la físicament, tant el Club com Luanvi van contextualitzar la campanya.

 

La Directora de Negoci de Valencia Basket, Merche Añón, va ser la primera a fer-ho: “Volíem posar en valor el patrimoni valencià i era impossible no pensar en les Falles. L'inici de la idea va ser el significat de les Falles, el tornar a nàixer. Cremar per a tornar a començar. Volíem posar en valor a tota la indústria al voltant de les Falles: Indumentària, pirotècnia, restauració i artistes fallers. Ens uneix la passió, l'orgull i el component emocional de les Falles i l'Esport”.

 

El Director General de Luanvi, Vicente Tarancón, va prendre la paraula després d'ella per a incidir en els detalls tècnics del procés de creació: “Pensem que hi havia bastants coses de les Falles semblants amb Luanvi. El creatiu, l'artesania i València. El primer equipament havia de ser taronja. Per davall de les camisetes hem desenvolupat unes flames en la qual a mesura que puja el color es va degradant i a dalt uns puntets que simbolitzen les espurnes. Les vores de color verd maragda, perquè quan es veja en el camp realçarà la samarreta. El segon equipament pensem en la pólvora i les cendres, que els seus colors són grisos més foscos i va degradant també, amb les vores també en maragda. La tercera ha de ser molt clara i volíem mantindre'ns en les cendres. Quan acaben les cendres és un gris molt clarito”.

 

Després de desfilar els jugadors i jugadores amb els nous colors, el Gremi d'Artistes Fallers va tancar l'acte amb paraules del seu Mestre Major, Paco Pellicer: “Ens esforcem per visibilitzar el nostre treball, per això ens agrada poder anar de bracet de les figures del bàsquet. Podem utilitzar el nostre enginy i treball en equip per a traure coses bones i ajudar a pujar el nom de València que és molt important i ens enorgulleix fer-ho. Les similituds entre el nostre treball i el bàsquet és que ací teniu molt talent i nosaltres també. Treballem en equip per a donar a l'espectador alegria, però hi ha moments en els quals els grans èxits s'aconsegueixen en l'últim segon i nosaltres també a vegades aconseguim rematar les coses en l'últim segon”.

 

El Club manté els preus malgrat la inflació

Des d'aquest moment ja estan a la venda els primers equipaments per a la pròxima temporada, que poden aconseguir-se entrant a la nostra botiga en línia. Tots els productes de la nova temporada compten amb un descompte del 10% per als abonats del club, és a dir, per a aquells que van ser abonats en la temporada 21-22.

 

Des d'aquest moment podràs comprar la camiseta de joc al mateix preu de la temporada passada, des de 50 euros, des de 45 si eres abonat del València Basket (és a dir, si ho vas ser la temporada 2021-22), quedant la camiseta a només 45 euros. Tant a les botigues físiques com a la tenda en línia tindràs disponibles les camisetes i els pantalons de joc de la primera, la segona i el tercer equipament tant masculines com femenines. Aquests són els preus:

 

Prenda

Preu

Abonat

Camiseta joc

50 euros

45 euros

Pantaló de joc

40 euros

36 euros

 

Així són els nous equipaments!

Els nous dissenys de la present temporada s'expliquen mirant a diferents elements característics de les Falles. El primer equipament, torna a apostar pel taronja de les flames, amb matisos representatius del foc, jugant amb diferents tons de taronja i groc.

 

El segon equipament, torna al negre que tant es veu en la pólvora i en les cendres que tan típiques són d'aquestes festes, introduint també tonalitats de grises. Precisament aquest color, el gris, és el protagonista del tercer equipament que lluiran els equips per Europa, un reflex d'aqueix fum que pinta els carrers al març després de les tradicionals mascletás i castells.

 

Com a novetat a més, hi haurà uns pantalons negres amb motius taronges anomenat “Nit del Foc” que es lluirà al costat de la camiseta del primer equipament en moments puntuals i especials que el Club anirà revelant.

 

Els patrocinadors reforcen el seu suport

Valencia Basket comptarà amb la presència de múltiples patrocinadors al llarg de tots els seus equipaments, amb la presència de companys de viatge com Pamesa, Luanvi, Puleva, Isaval, Midea Frigicoll, Vitaldin, CaixaBank, Gufresco, IMSKE o Caixapopular. Marques a les quals el Club vol agrair una vegada més la seua aposta en una temporada molt il·lusionant en la qual espera correspondre amb èxits esportius.

 


TAGS: