El Campus d'Estiu de Calvestra rep la visita de Bojan Dubljevic

08/07/2022

Finalitzant el segon torn del Campus d'Estiu de Calvestra (Requena), els integrants van rebre la visita del jugador de la primera plantilla Bojan Dubljevic.


El capità del primer equip masculí, va tindre temps d'asseure's amb els participants i realitzar un repàs de la seua carrera esportiva i dels reptes que li esperen a ell i als seus companys en la Lliga Endesa i la Turkish Airlines EuroLeague. A més, el jugador, va respondre també a les preguntes que li han realitzat els membres del segon torn del campus. 


Dubljevic va opinar que “és molt bonic, m'agrada molt fer aquestes coses perquè, quan jo era xiquet, per a mi un jugador era molt important. Ara jo puc explicar-los la meua experiència i donar-los alguns consells que els puguen ajudar”. 


Després, el montenegrí va tindre temps per a fotografiar-se amb tots els participants i no va parar de signar autògrafs. 


Moltes més opcions disponibles!

Enguany s'està celebrant la 33é edició del Campus d'Estiu, en el qual els integrants podran unir bon temps i bàsquet per a gaudir i millorar en el seu esport favorit durant el mes de juliol. Les places per a aquest estan esgotades, però continuen disponibles altres opcions en la web de l’Alqueria. TAGS: