Xavi Albert: “És un privilegi haver sigut allí”

26/07/2022

L'entrenador de l'equip de LEB plata de València Basket la passada campanya, Xavi Albert, va ser cridat pels Portland Trail Blazers per a ser part del seu equip tècnic en la Summer League de Las Vegas.

 

Una experiència que Xavi resumeix com “Un somni, un privilegi poder haver sigut allí. Un món que veus moltes vegades, que el tens molt allunyat, idealitzat, sobretot per als que l'hem seguit des de xicotets, i una oportunitat de la qual em sent molt afortunat d'haver pogut viure”.

 

Del temps que ha passat en les instal·lacions dels Blazers, confessa que s'ha emportat moltes sorpreses sobre l'organització: “La gestió del propi grup de treball, d'un grup humà tan ampli i tan capacitat com tenen allí crec que és alguna cosa a prendre bona nota de com ho fan, del positivisme amb el qual treballen, de l'energia amb la qual el fan i del ben coordinats que estan per a poder traure-li el rendiment”.

 

A més de l'experiència, Portland va aconseguir véncer el torneig i coronar-se Campió a Las Vegas. “La meua intenció de traure-li a l'experiència ja ho havia tret previ als resultats finals. El que passa és que després tens la meravellosa experiència de poder viure que, malgrat perdre el primer partit, vas guanyant, els basket average es van traient, et veus jugant la fase final del campionat i li traus alguna cosa més, que és poder preparar un partit decisiu”, confessa Albert.


TAGS: