Els abonaments per a la temporada 2022-23 estaran disponibles des del dilluns 1 d'agost

28/07/2022

Valencia Basket s'acosta a la recta final del mes de juliol amb 7.337 abonats amb l'opció Global i 764 passades de temporada venuts per als partits de l'equip femení en esta temporada en la qual per primera vegada en la història afrontarà el repte de que les seues dues plantilles professionals disputen la màxima competició europea.

 

Una vegada confirmades les seues reserves, tots els abonats podran descarregar-se el seu abonament virtual a partir del dilluns 1 d'agost a les 10:00 hores a través de la seua Zona Personal en la pàgina web oficial del Valencia Basket. L'abonament virtual és digital i en eixe format ja dona accés a tots els partits, amb la comoditat de tindre-ho sempre en el teu dispositiu mòbil.

 

És important que quan accedisques a la teua Zona Personal per a descarregar-te la teua passada de temporada comproves que totes les teues dades personals són correctes i que la teua fitxa estiga completada amb tots els camps disponibles.

 

Sol·licita cita prèvia per a tindre el teu abonament físic

Tots els posseïdors d'una passada de temporada que preferisquen comptar també amb una impressió del seu abonament per al curs 2022-23 poden des de ja sol·licitar cita prèvia en este enllaç per a recollir la seua passada física. És imprescindible haver sol·licitat amb anterioritat este torn per a poder retirar l'abonament en format físic. La sol·licitud de comptar amb este tipus d'abonament no impedix descarregar-se l'abonament virtual a través del mètode esmentat en el apartat anterior.

 

L’entrega d'estos abonaments físics es realitzarà a partir del dilluns 1 d'agost en les oficines del Valencia Basket situades en el pavelló de la Fonteta (que el mes d'agost tindran un horari de 9:00h a 15:00 hores).

 

Per a recollir-los, serà necessària la presentació del DNI o un document acreditatiu de la persona que siga titular dels abonaments que es vullguen imprimir. Esta primera emissió de l'abonament físic és totalment gratuïta, encara que en cas de sol·licitut d'un duplicat per pèrdua tindrà un càrrec de 5 euros.

 

Últims abonaments a la venda

Amb la Fonteta molt a prop ja del ple tècnic per a la temporada 2022-23, encara queden alguns Abonaments Globals disponibles des d'un preu de 250 euros (200 per a posseïdors de Carnet Jove, estudiants, pensionistes i +65) i es poden continuar adquirint passades de temporada per a vore la primera experiència del nostre primer equip femení en la Euroleague Women a un preu de 140 euros (100 euros per a pensionistes, majors de 65 anys i joves entre 13 i 18 anys i 60 per a xiquets entre 4 i 12 anys). Consulta la disponibilitat de seients lliures i no et quedes fora de l'espectacle del bàsquet que viurem a la Fonteta en la web oficial del Valencia Basket.


TAGS: