Definit el cos tècnic del primer equip femení 22-23

29/07/2022

El primer equip femení de Valencia Basket ja ha definit quin serà el seu staff tècnic per a la següent campanya amb una aposta per la continuïtat. Rubén Burgos seguirà al comandament de l'equip per sisena temporada consecutiva. Una xifra que li convertirà en el primer entrenador de la història de l'entitat que arribe a les sis temporades assegut en el primer seient de la banqueta d'una de les nostres plantilles professionals, superant les cinc campanyes com a primer entrenador del mestre Miki Vukovic al capdavant del primer equip masculí.

 

Com a entrenadors assistents continuaran Roberto Hernández (amb gran experiència en les banquetes d'equips espanyols i europeus, així com en seleccions nacionals) i Marta Sorlí (que es va incorporar des del Planter de Alqueria), tots dos per segon any després d'arribar al primer equip la temporada anterior.

 

Com a delegada de l'equip, també per segon any consecutiu, tindrem a Chelo Pedregal, que va arribar la passada temporada i continuara encarregant-se de la logística de l'equip.

 

Pel que respecta a la preparació física, per sisé any en la primera plantilla continuarà Pau Alcácer.

 

Vicente Sebastiá seguirà als comandaments, per cinquena temporada consecutiva, dels serveis mèdics encarregant-se al costat dels fisioterapeutes de cuidar a la nostra plantilla.


TAGS: