Movistar renova com partner tecnològic del Valencia Basket

02/08/2022

Valencia Basket i Movistar han renovat l'acord de col·laboració pel qual l'operadora es manté com ‘partner tecnològic’ del nostre Club. En este marc, totes dues entitats continuaran treballant de manera conjunta per al desenvolupament de les seues marques i productes, tant amb els clients de la companyia com amb l'afició del club taronja. A més, es manté i àmplia el suport a l'equip femení que, igual que el conjunt masculí, és referència del bàsquet professional nacional i europeu.

 

José Manuel Plaza, director territorial de Telefónica en la Comunitat Valenciana, i Enric Carbonell, director general del Valencia Basket, han anunciat la renovació de l'acord de col·laboració este matí en les instal·lacions de l’Alqueria del Basket. Per a Movistar, que col·labora amb el Valencia Basket des de la temporada 2016/2017, este patrocini reforça la seua estratègia de suport a l'esport valencià. En este sentit, Plaza ha destacat el valor afegit que suposa la tecnologia en l'activitat esportiva “s'ha convertit en una peça imprescindible en el bàsquet professional ja que optimitza i facilita el treball dels jugadors i jugadores i de l'equip tècnic”.

 

Per la seua part Carbonell ha assenyalat que “és un orgull poder continuar comptant amb el suport d'una empresa líder com Movistar i que continue sent nostre partner tecnològic. Estem encantats de poder continuar treballant al costat d'una companyia amb la qual compartim molts aspectes fonamentals. I que en una temporada tan il·lusionant per a nosaltres, amb les nostres dues plantilles professionals en l'Eurolliga per primera vegada, continuen caminant amb nosaltres. Estic segur que esta unió continuarà sent com fins ara un complet èxit”.

 

D'esta manera, Movistar es consolida com una de les companyies que amb major obstinació ajuda tant a l'esport en general com al bàsquet en particular: col·labora sent patrocinador oficial de l'ACB i les seues competicions i és patrocinador principal de Movistar Estudiantes.


TAGS: