Valencia Basket actualitza el calendari en línia per a usuaris de Google i Outlook

11/08/2022

Amb motiu de facilitar el seguiment durant l'any de les dates i les hores de tots els partits de la present temporada, Valencia Basket ha actualitzat la seua versió en línia del calendari de la pròxima temporada en el qual estan inclosos tots els partits oficials tant masculins com femenins de la temporada.

 

Com el curs passat, el calendari està disponible tant per a usuaris de Google com per a usuaris de Outlook. Si la passada temporada ja vas instal·lar esta eina en els teus dispositius, no necessites fer res, ja que el calendari s'actualitza automàticament. En este calendari es reflectiran totes les modificacions d'horaris que es puguen produir en els partits de qualsevol de les quatre competicions.

 

Si encara no tens la versió en línia del nostre calendari, còpia el següent enllaç i seguix els següents passos:

 

Enllaç

https://calendar.google.com/calendar/ical/veefrssbs0o4mlc1cmi30s5roo%40group.calendar.google.com/public/basic.ics

 

Instruccions:

Còpia l'enllaç i afig-lo de manera manual al teu programa en la pestanya de “Afegir calendari”. Selecciona sempre l'opció “Afegir des d'Internet”, ja que en cas de no fer-ho d'esta manera, no se t'actualitzarà davant qualsevol novetat.

 

Un poc més d'ajuda? Te l'oferim ara mateix

 

Si eres usuari de Google Calendar

Veu a “Altres calendaris” i punxa a “Afegir altres calendaris”. Punxa en “Des d'URL”. Pega l'enllaç en blau que t'hem posat a dalt i prem a “Afegir calendari”

 

Si eres usuari de Outlook

Veu a la teua secció de “Calendari”, dona-li botó dret a “Altres calendaris” i selecciona “Agregar calendari” i després “Des d'Internet”. Pega l'enllaç blau i dona-li a acceptar.


TAGS: