Comencen les revisions mèdiques de l'equip masculí a l'hospital IMSKE

16/08/2022

Amb l'inici de la pretemporada per a la primera plantilla masculina programada per al dilluns de la setmana vinent, l'activitat ha començat este matí a l'hospital IMSKE, proveïdor mèdic oficial del Valencia Basket, amb les tradicionals revisions mèdiques prèvies a l'inici de l'activitat esportiva. Pel centre hospitalari han passat este matí Víctor Claver, Josep Puerto i Jasiel Rivero per a sotmetre's al reconeixement.

 

Els joves de l'equip filial que completaran els entrenaments de pretemporada ja ho van fer en la vesprada d'ahir. La resta dels jugadors que començaran el treball el pròxim dia 22 a les ordres d'Álex Mumbrú passaran al llarg d'esta setmana pel centre hospitalari per a sotmetre's a les mateixes proves una vegada arriben a València després del final de les seues vacances.

 

Els reconeixements mèdics que passen els jugadors en la Unitat de Medicina Esportiva de l'Hospital IMSKE comprenen una sèrie de mesuraments analítics, funcionals, de rendiment esportiu i proves d'esforç, així com un reconeixement mèdic complet i valoració antropomètrica i nutricional per a detectar factors de risc en el jugador sobre els quals poder treballar per a previndre l'aparició de possibles lesions i optimitzar el seu rendiment. Després de l'elaboració d'una detallada història clínica que facilite el seu seguiment durant la temporada, els jugadors s'han sotmés a un electrocardiograma en repòs, una ecocardiografía i una prova d'esforç amb consum de gasos (ergoespirometría).


TAGS: