James Webb III: “Acceptem el repte de demostrar l'equip que podem arribar a ser”

19/08/2022

L'ala-pivot James Webb III (2.03, Augusta (Geòrgia), 19/08/1993, 29 anys) ha sigut el primer dels reforços del primer equip masculí per a la temporada 2022-23 que ha arribat a València. L'interior nord-americà es mostrava satisfet per la seua arribada al conjunt taronja: “És un gran club, amb molta història. Amb grans jugadors i un gran grup de persones. Em van contactar des del principi, tractant de preparar-ho tot perquè acabara venint ací. Tot ha sigut molt senzill. Crec que serà una gran temporada, tenim molt a demostrar i pot ser que hi haja gent que tinga alguns dubtes, però crec que tots acceptem el repte”.

 

Webb destacava que a nivell personal “em trobe molt bé. Si quan tothom arribe ens posem a treballar de la manera adequada, crec que no hi ha res que impedisca que puguem demostrar el nivell d'equip que podem ser”.

 

L'ala-pivot es mostrava en la seua arribada “molt feliç. Si tens l'opció de jugar al nivell més alt a Europa, aprofites eixa gran oportunitat. I ara és el moment de demostrar el que puc fer”.


TAGS: