James Webb III completa el seu fitxatge amb Valencia Basket

20/08/2022

L'ala-pivot James Webb III (2.03, Augusta (Geòrgia), 19/08/1993, 29 anys) ja és oficialment nou jugador de Valencia Basket per a les dues pròximes temporades, fins al 30 de juny de 2024, després de completar satisfactòriament la revisió mèdica i física.

 

Revisió a l'Hospital IMSKE

El jugador nord-americà va passar ahir la revisió mèdica, les proves cardiològiques i d'esforç a l'Hospital IMSKE a càrrec del Dr. Ignacio Muñoz, director mèdic d'este centre i cap dels servicis mèdics del Valencia Basket i de la Dra. Carmen Fernández, cardiòloga al capdavant dels reconeixements mèdics dels jugadors, amb resultat satisfactori.

 

Experiència en la Liga Endesa

El nou jugador taronja coneix bé la competició espanyola, ja que ha disputat l'última temporada i mitja en el UCAM Murcia, amb el qual acumula 50 partits d'experiència en la Liga Endesa i una presència en les semifinals de la Copa del Rei. El curs 2021-22 va acreditar amb el quadre universitari una targeta de 12,1 punts (amb un 36% en triples), 5,4 rebots i 1,1 recuperacions per a una mitjana de 12,7 crèdits de valoració per trobada.

 

Trajectòria

Després d'una etapa universitària que va repartir entre Community College de North Idaho i Boise State, els seus primers passos en el bàsquet professional els va donar en la lliga de desenvolupament nord-americana. Primer va aterrar als Delaware 87ers i després de començar amb ells la seua segona campanya, al gener de 2018 va signar un two-way contract amb els Brooklyn Nets, disputant 10 partits en l'NBA i jugant 19 partits amb el seu equip associat de la G-League, els Long Island Nets. En el curs 2018-19 va tindre una primera experiència a Europa amb el Telekom Baskets Bonn alemany i el curs 2019-20 el va disputar íntegrament amb els Iowa Wolves de la G-League. En l'estiu de 2020 retorn a Europa per a enrolar-se en aquesta ocasió en les files del Larisa B.C. grec, d'on va ser reclutat pel UCAM Múrcia al febrer de 2021.


TAGS: