Declaracions Álex Mumbrú inici pretemporada

22/08/2022

El projecte 2022-23 del primer equip masculí del Valencia Basket s'ha posat en marxa hui amb els primers entrenaments col·lectius de la pretemporada. Este matí s'ha realitzat una sessió de treball en gimnàs i esta vesprada la pista central de L’Alqueria del Basket ha sigut l'escenari del primer entrenament de grup a les ordres del nou entrenador, Álex Mumbrú.

 

El tècnic taronja ha comptat esta vesprada amb cinc dels seus jugadors professionals per a esta sessió de treball: Sam Van Rossom, Víctor Claver, Josep Puerto, Jasiel Rivero i James Webb III. Els joves Guillem Ferrando, Álex Bellver i Gonzalo Bressan han ampliat el nombre d'efectius en l’entrenament.

 

Millán Jiménez no ha pogut estar amb els seus companys per unes molèsties en el turmell esquerre mentre que Martin Hermannsson seguix amb el tractament de recuperació del trencament complet del lligament creuat del seu genoll esquerre que va patir en l'últim partit de la temporada passada. El capità Bojan Dubljevic, l'escorta Klemen Prepelic i els internacionals espanyols Jaime Pradilla i Xabi López-Arostegui es troben concentrats amb els seus respectius equips nacionals. Les restants incorporacions (Chris Jones, Kyle Alexander i Jonah Radebaugh) aniran arribant a la nostra ciutat en els pròxims dies per a unir-se al treball de pretemporada.

 

Abans de l'inici d'eixa sessió de treball, l'entrenador Álex Mumbrú ha realitzat l'habitual compareixença de premsa prèvia al començament del treball assenyalant que “comencem una pretemporada d'Eurolliga i acb, il·lusionant, amb ganes de poder estar els màxims possibles el més prompte possible. Tenim gent en seleccions, tenim gent aterrant encara per temes de visats i que encara estan acabant d'aterrar, com aquell que diu”.

 

El tècnic taronja assenyalava que “sent un equip que jugarem l'Eurolliga volem constituir una plantilla llarga, gran, amb una base llarga de jugadors. No donem per tancada la plantilla perquè el Club sempre estarà mirant les opcions que hi ha, si som capaços de reforçar-lo o sumar algú més a la plantilla, per la qual cosa de moment no la donem per tancada i continuarem mirant si som capaços de trobar algun jugador que ens puga vindre bé”.

 

Malgrat que el Club està atent per a vore si pot allargar el grup, l'entrenador Mumbrú es mostrava “content amb la plantilla, hem fitxat jugadors que volíem fitxar, hem fet la millor plantilla que hem sigut capaces de fer, hem buscat el que necessitàvem en cada lloc. Sabíem els jugadors que ja estaven de la temporada passada i hem intentat buscar no sols bons jugadors sinó també complements per a ells i que l'equip fora més ric tant a nivell tàctic com a nivell de poder fer coses tant ofensives com defensives. Buscàvem que l'equip tinguera més físic”.

 

Preguntat pels objectius de temporada, el tècnic taronja recordava que “ara estem en l'inici i al final haurem de posar nota a la temporada. Els objectius els anirem marcant nosaltres amb el treball. És clar que som el Valencia Basket, que volem estar el més amunt possible i que els objectius són alts. Anirem veient durant l'any què som capaços de fer amb l'equip. El que més em preocupa ara és fer una bona pretemporada, preparar-nos bé, que l'equip jugue bé a bàsquet, que els nous s'adapten al més prompte possible, aconseguir que els jugadors s'entenguen entre ells i en definitiva fer un bon equip per a competir un any que serà llarg i dur. Tothom sap de la dificultat de la nova Eurolliga i que haurem d'estar a un nivell alt no sols el cap de setmana sinó també entre setmana”.


TAGS: