Kyle Alexander: “Vull influir amb el que siga necessari per a ajudar l'equip a guanyar”

24/08/2022

El pivot canadenc Kyle Alexander aterrava este matí a València i a la seua arribada es mostrava “molt feliç, super emocionat. És una gran oportunitat i estic molt feliç de ser ací”.

 

El seu fitxatge per l'equip taronja permetrà a Alexander estrenar-se en la Turkish Airlines EuroLeague. Un desafiament per al qual se sent preparat: “És un repte dur per a mí, un salt gran cap amunt des d'on estava. Però estic preparat per a abordar-ho, estic preparat per a treballar intensament. Crec que podem formar un molt bon equip”.

 

Preguntat sobre el que pot aportar a l'equip, l'interior canadenc amb passaport jamaicà no dubte en assenyaleu que “vull influir en el joc per a ajudar l'equip a guanyar. Vull ser un jugador que quan entre en la pista tal vegada no tinga tanta presència en les estadístiques però que cada partit vull aportar coses que tinguen influència per a fer que l'equip guanye. Vull ajudar l'equip a guanyar partits i eixe és el meu únic objectiu, que guanyem junts”.

 

De cara a començar a aportar aqueixa influència, Kyle està desitjant conéixer als seus companys i entrenadors per a saber com pot ajudar a l'equip: “El primer és arribar i conéixer a tot el món, als meus companys. Parlar amb els entrenadors i saber quin rol volen els entrenadors que tinga esta temporada. I una vegada sàpiga això, treballar al màxim per a convertir-me en el millor jugador possible en eixe paper que vullguen que faça. El que siguen que vullga que faça, fer-ho el millor que les meues capacitats permeten i tractar de guanyar-me la seua confiança. I a partir d'ací, jugar dur i influir en el que puga per a ajudar l'equip a guanyar”.


TAGS: