Jonah Radebaugh completa el seu fitxatge amb Valencia Basket

30/08/2022

El base estatunidenc amb passaport montenegrí Jonah Radebaugh (1.91m, Estats Units, 17/06/1997, 25 anys) ja és oficialment nou jugador de Valencia Basket per a les dues pròximes temporades després de completar satisfactòriament la revisió mèdica i física. Després de rubricar el seu contracte, el nou exterior taronja ha realitzat este matí la seua primera sessió d'entrenament al costat de la resta dels seus nous companys que ja estan disponibles.

 

Revisió a l'Hospital IMSKE

El jugador nord-americà va passar ahir la revisió mèdica, les proves cardiològiques i d'esforç a l'Hospital IMSKE a càrrec del Dr. Ignacio Muñoz, director mèdic d'este centre i cap dels serveis mèdics del Valencia Basket i de la Dra. Carmen Fernández, cardiòloga al capdavant dels reconeixements mèdics dels jugadors, amb resultat satisfactori.

 

Trajectòria

El jugador prové del MHP Riesen Ludwigsburg alemany, equip amb el qual va disputar les dues últimes temporades i amb el qual el curs passat va fer una mitjana de 14,8 punts, 5,4 rebots, 3,7 assistències, 1,7 robatoris i 17,2 de valoració per partit en la easy credit BBL. A més va ser triat en el Quintet Ideal de la Basketball Champions League amb uns números de 13,7 punts (42,5% en triples), 5,8 rebots i 2,8 assistències i 16,6 de valoració. En l'estiu de 2022 ha estat concentrat amb l'equip nacional de Montenegro, amb el qual va realitzar bona part de la preparació i va disputar dos partits amistosos. Després de passar el seu periple universitari en Northern Colorado Bears, no va ser triat en el draft de 2020 i va fer els seus primers passos a Europa en el Koping Stars suec abans que el MHP Riesen Ludwigsburg es fixara en ell a meitat del curs 2020-21.


TAGS: