Lauren Cox completa el seu fitxatge amb Valencia Basket

31/08/2022

La interior estatunidenca Lauren Cox (ala-pivot, 1.93, 24 anys) ja és oficialment nova jugadora de Valencia Basket per a la pròxima temporada després de completar satisfactòriament la revisió mèdica i física.

 

Revisió a l'Hospital IMSKE

La jugadora ha passat hui la revisió mèdica, les proves cardiològiques i d'esforç a l'Hospital IMSKE a càrrec del Dr. Ignacio Muñoz, director mèdic d'aquest centre i cap dels serveis mèdics del Valencia Basket i de la Dra. Carmen Fernández, cardiòloga al capdavant dels reconeixements mèdics dels jugadors, amb resultat satisfactori.

 

Trajectòria

Cox va viure la seua primera experiència europea la passada temporada de la mà de IDK Euskotren. Va arribar al club donostiarra al desembre de 2021 des de Los Angeles Sparks de la WNBA realitzant uns bons números. Ha fet una mitjana d'en LF Endesa 10 punts, 6,4 rebots, 1,6 assistències, i 13 de valoració per partit en 28 minuts jugats. L'estatunidenca ja va començar a destacar en la seua etapa de l'institut, sent la número 1 del país i en la seua posició segons ESPN HoopGurlz i All Star Girls Report (ASGR) en 2016. Any en què va fer el salt a la lliga universitària NCAA de la mà de Baylor, a Texas, fins a 2020, guanyant diversos premis individuals en aquest període i fins i tot guanyant un campionat en 2019. En l'última temporada en la NCAA es va convertir en la segona jugadora en la història de la competició des de 1999 a compilar almenys 1500 punts, 975 rebots, 300 taps i 300 assistències juntament amb Breanna Stewart. En 2020 va ser triada en el nº3 del draft de la WNBA per Indiana Fever, per darrere de Sabrina Ionescu i Satou Sabally. Equip en el qual va estar durant una temporada fins que va fitxar a l'estiu de 2021 per Los Angeles Sparks.


TAGS: