Els jugadors de Valencia Basket trien els seus dorsals per a la temporada 2022-23

01/09/2022

A dos dies d'estrenar els nous equipaments en el primer encontre amistós de la temporada, el que li mesurarà al Gran Canària el dissabte 3 de setembre a porta tancada en L’Alqueria del Basket, donem a conéixer els dorsals dels jugadors que actualment formen part primer equip masculí del Valencia Basket per a la temporada 2022-23.

 

Entre els clàssics, el capità Bojan Dubljevic començarà la seua onzena temporada amb el #14 i el base belga Sam Van Rossom la seua desena campanya amb el #9. També mantenen el seu número de la passada temporada Víctor Claver (#1), Josep Puerto (#2), Klemen Prepelic (#3), Jaime Pradilla (#4), Xabi López-Arostegui (#6), Millán Jiménez (#16), Martin Hermannsson (#24) i Jasiel Rivero (#41).

 

Entre les noves incorporacions, el nord-americà amb passaport montenegrí James Radebaugh ha trobat disponible el seu dorsal habitual, el 12, i serà el que lluïsca com taronja. Per part seua, el base Chris Jones, al qual li agraden els números d'un sol dígit, ha trobat poca varietat disponible i ha optat per posar-se el dorsal 7 en la seua camiseta del Valencia Basket. L'ala-pivot James Webb III s'ha decantat pel #5 mentre que Kyle Alexander, en trobar el seu dorsal favorit ocupat, ha optat per multiplicar-ho per tres i col·locar-se el #21 a l'esquena en la seua camiseta taronja.


TAGS: