Declaracions Jasiel Rivero post Casademont Zaragoza- Valencia Basket pretemporada

11/09/2022

La primera plantilla masculina del Valencia Basket va tancar la seua segona setmana d'amistosos de preparació amb dos triomfs davant el Joventut Badalona a Salou i l'obtingut ahir davant el Casademont Zaragoza a Terol per 60-83. Un dels jugadors més destacats en aquella trobada va ser l'ala-pivot Jasiel Rivero, que va convertir 12 punts en el partit disputat en el pavelló de los Planos. Malgrat els bons resultats i al fet que l'equip es manté invicte, l'interior cubà considera que queda encara marge de millora: “Ara estem passant per un moment positiu respecte a les victòries però les coses en pista encara no ens estan eixint bé encara que el resultat siga positiu. Estem agafant ritme per a anar acoblant-nos millor perquè hi ha molts companys nous, hi ha un nou entrenador. Tot és nou i estem acoblant l'equip per a bé”.

 

El que sí que considera que ha quedat clar en estes primeres proves de pretemporada és el que vol de l'equip l'entrenador Mumbrú: “La identitat que vol el coach és que l'equip estiga a molt bon ritme, amb molt bona energia en pista. Eixa és la clau de l'èxit. Quan mires a l'equip és un equip ràpid, atlètic, i que la defensa serà el factor fonamental per a portar-nos els triomfs”.

 

Sobre l'adaptació de les noves incorporacions, Rivero destacava que “pensàvem que anava a ser un poc més difícil però fins ara ens estem acoblant molt bé, les coses ens estan eixint bé. Però bo, encara estem a principi de temporada”.

 

El partit de la matinal del dissabte va suposar la trobada de Rivero amb un compatriota cubà, l'aler Howard Sant-Roos. L'interior taronja es va mostrar “supercontent de trobar-me amb ell. A mi m'agradaria que estigueren molts cubans més ací, que ens estiguen acompanyant en una d'estes lligues. Que vegen com es juga ací. Content amb què estiga un germà de l'illa ací i espere que hagen molts més”.

 

Abans de començar la seua segona temporada com taronja, l'ala-pivot cubà té esperança que siga una molt bona campanya a nivell personal i col·lectiu: “Sempre esperen el millor de mi, la disposició sempre estarà en pista. Els resultats poden ser positius o negatius però sempre estaré amb l'energia al màxim, jugar donant el millor de mi. Sempre a ajudar a l'equip en el que es puga i sempre per la victòria”.


TAGS: