Jared Harper completa el seu fitxatge amb Valencia Basket

11/09/2022

El base nord-americà Jared Harper (1,78m, Mableton (Geòrgia), 14/09/1997, 24 anys) ja és oficialment nou jugador de Valencia Basket per a la pròxima temporada després de completar satisfactòriament la revisió mèdica i física. Després de rubricar el seu contracte, el nou exterior taronja s'incorporarà demà als entrenaments al costat de la resta dels seus companys.

 

Revisió a l'Hospital IMSKE

El jugador nord-americà va passar ahir la revisió mèdica, les proves cardiològiques i d'esforç a l'Hospital IMSKE a càrrec del Dr. Ignacio Muñoz, director mèdic d'este centre i cap dels serveis mèdics del Valencia Basket i de la Dra. Carmen Fernández, cardiòloga al capdavant dels reconeixements mèdics dels jugadors, amb resultat satisfactori.

 

Trajectòria

Jared Harper va dividir la passada campanya entre els Nova Orleans Pelicans de la NBA (7,4 punts i 2,8 assistències en un poc més de 8 minuts en els cinc partits que va disputar) i jugant la G-League amb el seu equip afiliat dels Birmingham Squadron, amb els quals va presentar una targeta de 21,2 punts amb un 41,1% d'encert en triples, 3,4 rebots, 6,3 assistències i 1,5 recuperacions per encontre. Este estiu va participar en la Lliga d'Estiu amb els Pelicans amb uns números de 17,5 punts, 4,2 assistències i 1,5 recuperacions per partit.


TAGS: