Coneix els detalls del partit de presentació del Club

12/09/2022

El pròxim dia 23 València Basket es presentarà davant els seus aficionats en una jornada que acabarà amb el partit amistós entre l'equip masculí i Monbús Obradoiro emmarcat en el Trofeu Ciutat de València. En els instants previs al partit, es presentaran tant les categories de formació del club com els dos equips professionals, el femení i el masculí. El Club va anunciar que enguany s'estrena alternança en l'equip que patrocina el duel amistós, sent l'equip femení el que saltarà al parquet la pròxima temporada.

 

L'obertura de portes serà a les 18h i la tradicional jornada de presentació del Club començarà amb l'aparició dels equips de formació a les 18:30h. Aquesta donarà pas a conéixer als integrants de les plantilles professionals, acabant amb el clàssic himne, abans del calfament previ al partit que posarà el punt final a la jornada. El partit començarà a les 20:30h.

 

Com accedisc?

La jornada està inclosa en l'abonament global de València Basket. Per tant tots els aficionats que ho posseïsquen, podran asseure's en el seu seient en aquesta trobada. Es recorda a tots els aficionats que no vagen a acudir, que des d'aquest mateix moment poden alliberar el seu seient a través del següent link. Els seients alliberats es dedicaran a ampliar el contingent es destinarà a abonats femení i familiars de jugadors de formació.

 

El termini perquè els abonats globals alliberen el seu seient acabarà dijous que ve 15 a les 18h de la vesprada. En aqueix precís instant, els abonats femenins tindran també uns dies per a poder assignar-se un seient per a l'esdeveniment, a través de la web del Club en el següent link. Aqueix termini estarà actiu fins al dia 20 de setembre, acabant a les 18h. Arribat aqueix moment, si continua havent-hi entrades disponibles, eixiran a la venda.


TAGS: