Viatge per a defensar el títol de Supercopa LF Endesa a Vitoria

19/09/2022

Valencia Basket posa a la disposició dels seus aficionats la possibilitat de viatjar a Vitòria per a veure al primer equip femení defensar el seu títol de vigent campió de la Supercopa LF Endesa. En la qual serà la primera ocasió d'alçar un trofeu oficial de la temporada 22-23, el Club ofereix l'opció d'adquirir el pack complet bus + abone + hotel a tots aquells aficionats que vulguen viure aquest torneig en Mendizorrotza, amb tres opcions de preu segons la mena d'habitació triada, a més d'opció de triar sol bus + abone o només l'entrada per a veure els partits.

 

El partit de semifinals, que enfrontarà a València Basket a Perfumeries Avinguda, se celebra a les 18:00h del dissabte 8 d'octubre. Posteriorment es disputa la segona semifinal entre Kutxabank Araski i Spar Girona a les 20:30h. La final es jugarà el diumenge 9 d'octubre a les 20:00h.

 

L'autobús eixirà el dia 8 d'octubre a les 07.00 des de L’Alqueria del Basket i tornarà el diumenge 9 d'octubre en finalitzar el partit de la final. L'arribada aproximada a València és a les 05.30. Inclou també els trasllats del pavelló a l'hotel en finalitzar els partits del dissabte i el trasllat al pavelló el diumenge per al partit.

 

Preus dels packs:

-         Pack complet (bus anada i tornada + allotjament amb desdejuni en el Holiday Inn Express a 6km del pavelló + abone A + segur de viatge):

o        Preu per persona en habitació individual: 205€

o        Preu per persona en habitació doble: 160€ (cal comprar 2)

o        Preu per persona en habitació triple: 155€ (cal comprar 3)

 

o        Pack bus + abonament + segur: 105€

 

o        Només abonament:         

Categoria A: 40€

Categoria B: 32€

 

L'opció de comprar en línia aquest pack estarà disponible fins al dilluns 26 de setembre a les 14 hores. Aquest viatge està condicionat a obtindre un mínim de participació, per la qual cosa si no s'aconsegueix aquest aforament se suspendria el mateix, comunicant-lo el dimarts 27 a la vesprada i retornant els diners a tots els compradors. Veuen a fer costat a les nostres jugadores per a lluitar pel primer títol de la temporada!


Enllaç directe a compra


TAGS: