Zurich continuarà formant part un any més de la Família Taronja

26/09/2022

Valencia Basket i Zurich han renovat per a un any més l'acord de patrocini que unix a les dues parts des de la temporada 2010-11, per la qual cosa serà la tretzena temporada en la qual totes dues organitzacions continuaran caminant juntes. Zurich es mantindrà en la Família Taronja de patrocinadors en la categoria de plata.

 

L'acord ha sigut rubricat en L’Alqueria del Basket pel Director Territorial Est de Zurich, Vicente Segrelles, i el Director General de Valencia Basket, Enric Carbonell i s'ha escenificat amb l’entrega d'una camiseta commemorativa al representant del patrocinador amb el nom de Zurich i la duració d'esta nova ampliació de la vinculació.

 

Com un dels patrocinadors més longeus de l'entitat taronja, Zurich comptarà en la seua 13a temporada amb diversos suports estàtics i dinàmics en el pavelló com la presència del seu logo en els escalons de la tribuna o en les pantalles LED, així com amb el seu ja tradicional partit patrocinat, que celebra cada any i al qual assistixen clients i mediadors de la companyia.


TAGS: