Alba Torrens, presentada com a jugadora taronja en MaxColchón

30/09/2022

La jugadora espanyola Alba Torrens (ala-pivot, 1.92, 33 anys) ha sigut presentada hui com a nova jugadora de Valencia Basket en un acte que s'ha celebrat en les oficines centrals de MaxColchón a Nàquera.

 

Torrens s'ha llaurat una reeixida carrera en clubs i en la selecció espanyola, amb un ampli palmarés. Ara, torna a Espanya després de més d'11 anys a l'estranger, els huit últims en el Ekaterimburgo. Huit anys en què l'equip rus ha dominat la màxima competició europea i en els quals la interior ha sigut una peça important. L'última temporada ha fet una mitjana de 10,8 punts, 5,2 rebots, 4,5 assistències i 14,3 de valoració.

 

En les seues primeres paraules després de ser presentada, la mallorquina ha donat les “gràcies al Valencia Basket per aquesta oportunitat de formar part d'un club històric, aquest projecte i aquest equip. Un equip que ha anat creixent aquests últims anys, a poc a poc, fent les coses bé. Potser no et portarà d'una manera ràpida, però sí sòlida. Gràcies també a MaxColchón, un més d'aquest equip. No serà una temporada fàcil. Cap ho és. Però segur que si estem junts tirarem cap avant amb tot el que vinga”.

 

MaxColchón, patrocinador de l'esdeveniment

Guadalupe Segura, Directora Comercial, ha exercit com a representant de l'empresa patrocinadora de l'esdeveniment i ha començat el torn d'intervencions agraint al Valencia Basket per “haver triat a MaxColchón per a fer la presentació oficial d'Alba. És important tindre referents femenins per a les noves generacions. Millor jugadora 2011 i 2014, 6 Eurolligues, 3 Supercopas d'Europa, campiona de lliga a Espanya, Rússia i Turquia, 2 medalles d'or… Que important és reconéixer el bon moment del bàsquet espanyol. Amb ànima, força i una excepcional defensa s'aconsegueixen molts èxits. El València Basket és part activa d'aquests èxits. En MaxColchón ens sentim molt orgullosos d'ajudar a continuar collint molts èxits amb el descans, que és part de l'entrenament”.

 

Per part seua, el director general de Valencia Basket, Enric Carbonell, ha agraït a MaxColchón la seua aposta pel projecte i el patrocini d'aquesta presentació: “Gràcies per rebre'ns en aquesta magnífica seu i estar tan implicats amb el bàsquet, en la part empresarial i en la humana. Portem poc temps però tenim ja una relació molt sòlida i els projectes han d'anar de bracet. Fixa't la confiança que tenim en MaxColchón, que el descans de les nostres jugadores i jugadors depenen de vosaltres. Que siguen moltes temporades més.”

 

Alba Torrens, última jugadora a ser presentada

Posteriorment Enric Carbonell ha continuat amb la seua intervenció per a donar la benvinguda al Valencia Basket a Alba Torrens i recordant que “poc he d'afegir del que Alba és en la pista, però m'agradaria destacar una factea que no es coneix tant que és la seua faceta humana. Com des que comencem a parlar amb ella sempre ens ha mostrat el seu compromís amb el Valencia Basket i com prioritzava algunes coses que no és normal que prioritzen els jugadors. Com a Club teníem clar que havíem de fer un esforç per Alba i Alba també ha fet un esforç per València Basket. És una jugadora que ens ajudarà com a Club”.

 

La jugadora, que encara no ha pogut incorporar-se a l'equip per molèsties, ha compartit que “per part meua amb moltes ganes d'a poc a poc agafar la meua millor forma. Encara no ho he aconseguit, però tinc el compromís i el treball per a aconseguir-la i sumar a l'equip. L'equip està fent les coses molt bé i entre tots buscarem la manera d'integrar-me i sumar-me a la Família Taronja”.


TAGS: