Declaracions Rubén Burgos pre inici LF Endesa

03/10/2022

L'entrenador de Valencia Basket Rubén Burgos ha valorat aquesta vesprada com arriba l'equip a l'inici de la LF Endesa. La primera jornada de lliga portarà al conjunt taronja aquest dimecres a Girona.

 

El tècnic ha arrancat comentant que “l'equip arriba com sempre il·lusionat, amb ganes i motivació per al nou repte de la nova temporada però assenyades i conscients d'és una carrera de fons i que en aquestes primeres etapes hem de tindre presents les condicions que hem viscut en pretemporada, amb absències des del primer dia i altres que s'han anat sumant per molèsties clàssiques de pretemporada i això no ens ha permés arribar amb les jugadores efectives i nivell de forma òptim, encara que és com ha de ser perquè sabem que quan hem d'aconseguir-ho és quan es juguen els títols, i l'experiència ens diu que això succeeix més avançada la temporada. Ens prepararem per a això i afrontarem aquest inici amb il·lusió i amb ganes de competir i poder donar prompte el nostre 100% real”.

 

Respecte al primer rival, Spar Girona, ha analitzat que “tenen una plantilla treballada, han jugat pocs amistosos, hem pogut veure algun. Torna a ser un roster important, un equip que aspira a tot, que hui mateix s'ha reforçat amb jugadora WNBA. Tenen canvis, començant per la banqueta i la concepció de la plantilla, amb una jugadora australiana que com Bec suposem que tampoc arribarà a la trobada. És un equip competitiu, amb una MVP com Gardner, amb incorporacions importants i recuperant a María Araújo, que dona molt a qualsevol equip en el qual participe”.


TAGS: