Zummo i Valencia Basket uneixen forces esta temporada

07/10/2022

L'empresa valenciana dedicada al disseny i fabricació de màquines automàtiques espremedores de cítrics s'uneix a la Família Taronja per a donar un nou impuls al projecte del club aquesta temporada. L'acord s'ha presentat aquest matí en les instal·lacions de València Basket, amb la presència del President i Fundador de Zummo, Rafa Olmos, i el Director General de València Basket, Enric Carbonell.

 

Amb este nou acord, Zummo passarà a tindre presència en diferents suports tant en els partits masculins com femenins, serà el patrocinador principal de dues trobades, i protagonitzarà diferents accions i continguts que el Club anirà compartint al llarg de la temporada. A més, la marca podrà veure's en els pantalons de l'equip femení. Tot això sense oblidar l'avantatge que serà comptar amb la seua gran varietat de productes.

 

Rafa Olmos va ser l'encarregat d'obrir l'acte recordant que Zummo “és una empresa que vela per la salut dels seus clients i que vull fomentar la vida saludable, per això hem estat sempre molt vinculats al món de l'esport. I en aquest cas, estem molt contents de posar-nos al costat de l'equip femení del València Basket. Zummo és ara una marca internacional molt acreditada però estem ara celebrant el 30é aniversari d'una empresa valenciana, apassionats de ser valencians i que amb la Cultura de l'Esforç hem arribat on estem. Esperem que al llarg de les temporades continuem fent costat al basket”.

 

Enric Carbonell va voler donar la benvinguda al nou patrocinador comentant que “és una alegria donar-li la benvinguda a algú que se suma a l'equip. Ho hem fet amb jugadors i jugadores i ara li donem la benvinguda a una empresa important que se suma al València Basket i que estem encantats que d'alguna forma us podem ser útils. I estem segurs que aprendrem molt de vosaltres. Compartim molts valors més enllà del tema geogràfic i que entra amb una aposta molt forta per València Basket. És un orgull per a nosaltres portar en la pernera dels pantalons una empresa valenciana però internacional en el nostre equipament”.

 

En el context de la prèvia d'una Supercopa LF Endesa en la qual l'equip femení competirà ja lluint el logo de la nova marca, l'acte es va tancar amb una foto de família que va comptar amb la presència del tècnic Rubén Burgos i la jugadora Ángela Salvadores.


TAGS: