Rubén Burgos arriba als 200 partits amb Valencia Basket

10/10/2022

L'entrenador de Valencia Basket Rubén Burgos va arribar en la final de la Supercopa LF Endesa davant Spar Girona a la xifra de 200 partits. El tècnic està complint la seua sisena temporada dirigint la banqueta del combinat femení taronja. Una fita en el Club, perquè en el combinat masculí sol van arribar a aquesta xifra Miki Vukovic i Jaume Ponsarnau. Rubén Burgos, d'aquesta manera, entra en el podi històric del Club.

 

Els 200 partits de Burgos es divideixen en 30 en LF2, 126 en LF Endesa, 8 en Copa de la Reina, 28 en Eurocup Women, 5 en Supercopa LF Endesa, 2 en fase prèvia de EuroLeague Women i 1 en SuperCup Women.

 

Burgos ha aconseguit aquesta fita que és producte de la continuïtat en el projecte de l'equip. Des que es creara la secció femenina en el Club en la temporada 2014-15, només hi ha hagut dos entrenadors. El primer, José Canales, que es va quedar en la xifra de 79 partits. L'actual tècnic va agafar el testimoni en la temporada 2017-18, aconseguint l'ascens de LF2 a LF Endesa i havent portat una mica més lluny cada temporada a Valencia Basket en la màxima categoria. Als seus comandaments l'equip ha alçat un total de 3 títols: Una Eurocup Women, una SuperCup Women i 1 Supercopa LF Endesa.


TAGS: