Queralt Casas puja al Top3 de partits amb Valencia Basket

10/10/2022

Queralt Casas continua fent història amb el València Basket. En la seua quarta temporada vestint la samarreta taronja i després de la seua participació en la final de la Supercopa LF Endesa davant Spar Girona, la capitana ha avançat un lloc més en el podi de partits amb el Club, aconseguint la tercera posició històrica.

 

L'escorta ja ha arribat a la xifra de 134 partits jugats, igualant a Esther Díaz, que ocupava la tercera posició d'aquesta classificació. Casas, d'aquesta manera, queda només per darrere de la gran Rebeca Cotano (139) i d'Anna Gómez (143), que presideix aquest top històric.

 

Dels 134 partits que ha jugat amb la samarreta de Valencia Basket, 92 han sigut en LF Endesa, 28 en Eurocup Women, 7 en Copa de la Reina, 5 en Supercopa LF Endesa, 1 en el classificatori de la EuroLeague Women i 1 de SuperCup Women.

 

A aquest assoliment se li afigen altres fites que la jugadora ja ostenta. Està en el Top 3 de punts (1.128), és 3a en assistències (393), 1a en rebots (607) i 1a en recuperacions (240). Tenint en compte, que els rebots, les assistències i els recuperacions es van començar a registrar en LF2.

 

Queralt Casas és, al costat de Leticia Romero, la jugadora amb més temps en actiu en l'equip amb les seues quatre temporades de taronja. A més d'estar a la part alta d'aqueixes classificacions històriques, també ha format part dels primers èxits de la secció femenina: el títol de l'Eurocup Women, la Supercopa LF Endesa i la SuperCup Women.


TAGS: