Declaracions Rubén Burgos post J4 LF Endesa vs Movistar Estudiantes

20/10/2022

L'entrenador Rubén Burgos ha valorat després del partit que “estem satisfetes per la victòria, però també conscients que en el moment que estem de construcció, de suplir les baixes i de voler ser sòlides com a equip no ens està sent senzill. Toca patir, els partits no és fàcil tancar-los prompte. Així ho comprovem contra zaragoza i així ho hem comprovat hui. Crec que això ha de forjar l'esperit de l'equip. Cal ser lluitadores, cal tractar de minimitzar els mals minuts i els dolents parcials i ampliar els bons. Forma part del procés, però saber que senzill no és res en la lliga i molt menys en el que ve, que és l'Eurolliga. Hui hem tingut molt bon primer quart en els dos costats del camp. No és casualitat que sempre que estem bé en defensa l'equip comparteix millor la pilota, té més ritme ofensiu. A partir d'ací hem hagut de ser autocrítiques perquè no m'ha agradat la defensa que hem realitzat. Hem permés penetracions en 1x1 no complint normes d'equip bàsiques. En els treballs d'equip si hi ha un forat el rival el troba. En el rebot si hi ha una jugadora alliberada que no tanques acaba agafant el rebot ofensiu. Per moments de partit han tingut més desitge que nosaltres. Això és el que podem controlar, treballarem en això. Igual que seguir en la línia de dia a dia en la millora del llançament del tir lliure. El percentatge ha tornat a baixar, que estava sent molt bo en el que portàvem de temporada. És l'única cosa en el bàsquet que depén només de tu. D'altra banda hi ha hagut bons minuts de les jugadores de Alqueria i crec que abrigallades a la Fonteta amb el nostre públic se senten còmodes perquè la gent se sent identificada amb el seu esforç i la seua qualitat. Ara a recuperar-nos físicament, tornar a tindre dies de treball per al pròxim partit enfront de la Virtus. Serà duríssim”.