Declaracions Rubén Burgos i Queralt Casas post J1 EuroLeague Women vs Virtus Segafredo Bologna

26/10/2022

L'entrenador de Valencia Basket Rubén Burgos va valorar que “estic satisfet per veure la Fonteta com l'hem vista amb la gent vibrant. No és casualitat que l'equip en l'últim quart aconseguisca un parcial favorable, quan el públic ha espentat molt perquè sabia que el necessitaven les jugadores per l'esforç. Tenim a tres jugadores jugant 18, 12 i 10 minuts amb 16, 18 i 20 anys. Sentir a aqueixa gent darrere les fa creure en elles mateixes i han fet un partidazo les tres joves. Estic orgullós de la victòria i segurament més d'això. M'agrada la manera en la qual hem recuperat, si no la teníem assumida, la nostra identitat de defensar, guanyar des de la defensa, de deixar l'ego a un costat. Crec que hi ha hagut bona circulació, d'ací l'encert exterior. En tirs de dos hem de pujar els percentatges. Hem seguit el pla de partit malgrat els colps que rebíem del rival. El quintet inicial totes les jugadores estaven per damunt dels 13-14 punts de mitjana. Hem aconseguit frenar-ho, que no anotara cap jugadora extra. Els seus punts de banqueta són pocs. Minimitzar a Parker en la pintura, que els tirs de les exteriors anaren de mèrit. Malgrat que el rebot ha sigut una xacra tot el partit, en els últims llançaments hem sigut capaços de tancar-lo una mica més. Esment especial a Queralt Casas. És la capitana i l'ànima d'aquest equip. M'ho posa molt fàcil com a entrenador perquè és l'exemple del que volem per a tots. De barallar, de creure i no és casualitat que l'última acció, la mereix més que ningú. A seguir perquè això és dia a dia. Recuperar-nos físicament i aquest nivell ha de ser cada dia”.

La jugadora Queralt Casas va assegurar que “ha sigut un partit dur, com suposàvem, perquè això és l'Eurolliga. Estem molt contentes d'haver debutat d'aquesta manera a casa amb els nostres aficionats. Ha sigut dur, però per sort ho hem tret”.