Valencia Basket i Asindown arranquen el 11é projecte de ‘One Team’ taronja

03/11/2022

Ja està en marxa, per davant, 10 sessions de treball de Valencia Basket i Asindown amb 17 joves d'entre 16 i 21 anys. El programa de Responsabilitat Social Corporativa, One Team, liderat i impulsat per Euroleague Basketball i en el qual una temporada més comptarà amb el suport de CaixaBank, a través de la Fundació “la Caixa”, emprarà la pràctica del bàsquet com a vehicle per a promoure el benestar i la inclusió social.

 

El Pavelló de la Fuensanta ha sigut el lloc triat per a aquesta primera sessió, de la qual Víctor Luengo, One Team Manager del club, explica el següent: “comencem el nostre onzé projecte de One Team, ja són 10 anys, i molt il·lusionats de treballar de nou amb Asindown, crec que és un projecte molt especial, que servirà molt perquè els xavals tornen a tindre aqueix contacte amb el bàsquet i amb els valors que volem transmetre. I ajudar-los i servir-los en la integració social, fer de palanca per a veure tot amb molta més normalitat. Molt il·lusionats i amb moltes ganes”.

 

L'activitat es realitzarà al llarg d'un programa de deu sessions en el qual els One Team Ambassadors d'aquesta temporada, Xabi López-Arostegui i James Webb III, tindran una especial importància. La primera de les sessions serà aquesta setmana, en el Pavelló de la Fuensanta, ubicació que s'alternarà amb L’Alqueria del Basket per a les sessions. 17 joves d'entre 16 i 21 anys prendran part des d'aquesta setmana en aquesta iniciativa.


TAGS: