Queralt Casas, jugadora amb més partits amb Valencia Basket

15/11/2022

Després de la seua participació en el partit de hui de EuroLeague Women davant Tango Bourges, Queralt Casas acaba de convertir-se en la jugadora amb més partits en la història de Valencia Basket. La capitana ha aconseguit la xifra de 144 duels disputats de taronja, superant a Anna Gómez. Història viva taronja.

 

L'escorta és la jugadora amb més partits en solitari per davant d'Anna Gómez (143), Rebeca Cotano (139), Esther Díaz (134) i Leticia Romero (122), jugadora que tanca el Top 5 històric. Casas ha aconseguit aquesta fita en poc més de 3 temporades, havent-se perdut només 7 partits oficials en total (4 de lliga i 3 europeus).

 

Aquesta no és l'única classificació històrica que presideix. La setmana passada es coronava com la jugadora amb més punts (1.262) i des de fa un temps també és 1a en rebots (655) i 1a en recuperacions (256). A més, és 3a en assistències (427) i 10a en triples (62). Tenint en compte que els rebots, recuperacions i assistències es van començar a registrar en LF2.

 

En poc més de tres temporades vestint de taronja, Queralt Casas s'ha convertit en una llegenda en actiu, havent ajudat a consolidar al Club en l'elit i sent partícip de tots els títols del Valencia Basket: l'EuroCup Women, la Supercopa LF Endesa i la SuperCup Women.


TAGS: