Declaracions Rubén Burgos pre J8 LF Endesa vs Embutidos Pajariel Bembibre

18/11/2022

L'entrenador Rubén Burgos va assegurar en la prèvia del partit davant Embotits Pajariel Bembibre que l'equip està “creixent en mentalitat i sobretot en totes dues competicions, sabent de la màxima exigència de l'Eurolliga. El que volem és no baixar-nos d'aqueix nivell de rendiment, aqueixa intensitat en el joc, que és la que hem de traslladar a la nostra lliga espanyola”.


El tècnic analitzava que “Bembibre és un equip que sempre ha sigut fort com a local. Té una pista complicada per a qualsevol que s'enfronte a elles. Especialment és un equip que, al solo disputar una competició, prepara molt bé els partits amb un bon pla defensiu per a minimitzar el talent del rival i l'està aconseguint aquesta temporada”.


L'objectiu de l'equip Burgos el té clar: “Nosaltres hem de centrar-nos en la nostra millora, en què volem continuar creixent i escalant posicions en la taula, però també sabent de les fortaleses del rival. Les sessions d'entrenament que estem tenint estan sent una mica mix d'això, de créixer com a equip, acabar d'introduir a les jugadores i preparar-nos per a un partit dur contra un equip exigent”.


TAGS: