Este Nadal regala el millor bàsquet

21/11/2022

Tant els aficionats del bàsquet com tots aquells que no ho siguen i vulguen viure una nova experiència amb els seus amics o familiars aquest Nadal, estan d'enhorabona. El millor regal és de color taronja. València Basket llança per primera vegada la seua Targeta Regal, un moneder digital amb diferents quantitats econòmiques que seran canviables en la compra d'entrades per a veure tant a l'equip masculí com al femení. Això unit a la possibilitat encara activa d'adquirir l'abonament femení amb nous preus, es converteix en una alternativa per a tots aquells que tinguen ganes de continuar gaudint del bàsquet, o de descobrir-lo.

 

La Targeta Regal arriba per a quedar-se

Aquest nou producte queda actiu per a la seua compra des d'aquest mateix moment, i així continuarà durant tota la temporada. Pots triar entre la de 30€, la de 50€ o la de 100€, sent aquesta la quantitat de la qual disposaràs per a canviar-la en entrades per als pròxims partits. A més, la quantitat també serveix per a adquirir diferents productes de marxandatge, obrint així la possibilitat de combinar regal d'entrada + producte oficial del Club. En el cas que quede una quantitat pendent en la teua targeta, també la pots descomptar en la teua pròxima compra sense ella, optant per l'opció de pagament “Targeta Regal + Targeta de Crèdit”. Pots adquirir ja la teua targeta regale en les oficines del club o ben en línia, a través del següent enllaç: https://valenciabasket.koobin.com/index.php?action=PU_extras  dins de la categoria “Més productes”.

 

L'Abonament Femení rebaixa els seus preus

També tens l'opció de regalar per Nadal el millor bàsquet femení. La possibilitat de veure a les xiques en tots els duels que resten aquesta temporada passa a ser més econòmica, podent adquirir-se la passada per 120€, sent 80€ el preu de l'abonament juvenil i 50€ el de l'infantil. Inclou duels europeus i nacionals, amb els partits més emocionants de totes dues competicions encara per disputar-se. La compra es pot realitzar en línia en l'enllaç abans esmentat i es realitzarà un pagament únic, recollint la passada física en les oficines del club.

 

Tant l'abonament femení com succeeix cada any, com les Targetes Regal que s'adquirisquen, caducaran en finalitzar la temporada. Aquestes poden canviar-se en diverses compres diferents, no és obligatori gastar tota la quantitat en un únic pagament.

 

Regala bàsquet als teus i veuen a gaudir del teu esport favorit amb el millor ambient, molts jocs i sorpreses i els millors equips d'Europa. Viu el nadal més taronja!


TAGS: