Declaracions Rubén Burgos pre J10 LF Endesa vs Cadí La Seu

02/12/2022

Valencia Basket emprén viatge a la Seu per a disputar el segon partit de LF Endesa en tres dies. Rubén Burgos valora com arriba l'equip a aquesta jornada.

 

Després d'un contundent triomf davant el Barça CBS dijous passat, el tècnic assegura que “posem en valor sempre cada victòria perquè sabem el que ens costa en la preparació en el dia a dia i en les nostres circumstàncies. Ahir la satisfacció és majúscula pel repartiment d'esforços, la col·lectivitat i crec que això ens porta a creure més en la preparació en el dia a dia i en què en el nostre esport es trauen les coses treballant com a equip”.

 

Malgrat els lesiones que hi ha hagut, l'entrenador està podent dosar a les seues jugadores, sent Queralt Casas l'única que suma alguns minuts més que la resta: “És una cosa important per a nosaltres com staff, que sempre mesurem i mirant números globals per a tindre aquest criteri, tant altres temporades també la passada, aquesta estem complint-ho. No tenim jugadores entre les quals més nombre de minuts acumulen i això crec que és molt interessant per a la doble competició. Enguany malgrat les baixes, Queralt està ocupant les posicions del 2 i el 3 a un rendiment extraordinari, però malgrat això estem podent cuidar els seus minuts i els de totes. L'objectiu és arribar en la millor forma possible als moments importants i això es treballa dia a dia”.

 

Respecte al rival, el Burgos analitza que Cadi La Seu “enguany torna a la doble competició ja jugant Eurocup després d'una bona classificació la temporada passada. Crec que té un roster molt equilibrat, molt complet en totes les posicions i competint sempre contra rivals d'entitat. Especialment difícil la seua pista on hem tingut victòries i derrotes, partits sempre complicats… Aquests dies de preparació i de viatge intentarem optimitzar el treball per a arribar tan bé com siga possible”.

 

La veritat és que el nivell de la lliga ha augmentat de manera considerable i cada partit compte: “La nostra mentalitat sempre ha sigut aqueixa des del primer any en la competició. La lliga és molt dura, tothom es prepara molt bé i tothom té jugadores i experiència en el staff i en la pista per a posar-te les coses difícils i mai hem pensat que la nostra rivalitat es reduïsca a Girona i Salamanca. A l'inrevés. És molt bo per a l'afició, la lliga i per a la nostra millora també que cada setmana en Eurolliga i en LF Endesa tinguem reptes importants i ens ajude a créixer”.


TAGS: