La DreamCup de 3x3 brilla en una espectacular DreamHack

12/12/2022

Dos dies espectaculars de competició i de bàsquet es van unir aquest passat cap de setmana en Fira València. Dins de l'espectacular DreamHack, la DreamCup va brillar amb llum pròpia.València Basket en masculí i Azuqueca 3x3 en femení es van emportar un títol puntuable per a FIBA.

Un torneig que va comptar amb participants a l'altura d'Alberto Corbacho, semifinalista amb Sta. Baia, i debutant en aquesta atractiva modalitat de bàsquet. Un Sta Baia que cauria amb el mateix València Basket en semifinals per 8-22. En l'altra semifinal, igualadísima, Woka on three s'imposaria al límit a Tenkaichi per 21-19. València Basket es desfarien en la final de Woke on three per un contundent 21-8.

En el quadre femení, després de conéixer l'ordre de joc en la fase prèvia matutina, València *Basket es colaria en la final després de superar a Calvestra en semifinals per 11-6. En la final, Azuqueca 3x3 s'imposaria a les taronja 18-14 en un igualat duel.

Un torneig celebrat en un marc espectacular, envoltat d'aficionats que vorejaven la pista i que usaven les espectaculars cadires de PlaySeat, regale estrela per als guanyadors del torneig (a la foto), en un torneig en el qual també hem d'agrair la seua presència a l'Arena Zone Hotel, que va ajudar a allotjar als professionals de 12 segons.