Aquest Nadal regala viure el bàsquet d’una forma única

14/12/2022

Ara hi ha la possibilitat de disfrutar del bàsquet com mai abans. Valencia Basket oferirà als aficionats l'opció de disfrutar dels partits de la Turkish Airlines EuroLeague des d'unes localitats especials que portaran l'experiència a un altre nivell. Naixen les localitats “Team Experience”, el millor regal per a viure una experiència única estes festes. Els seients reben eixe nom precisament perquè permetran viure el partit molt prop dels equips.

 

Què inclou Team Experience?

·         4 seients exclusius junt amb les banquetes local i visitant generant una experiència única per a viure de prop la tensió de cada partit, com un més de l'equip.

·         Accés al catering de la zona VIP previ al partit, amb servici de guarda-roba.

·         En descans de partit, servici de catering en zona acotada de pista.

·         Entrada exclusiva des d'una hora abans del començament del partit, per a disfrutar del calfament en pista.

·         Foto amb jugadors abans del començament del partit en pista.

·         Enviament de fotos de l'experiència

·         Obsequi de Valencia Basket

·         Recepció i atenció personalitzada en tot moment.

 

Estes localitats exclusives estan ja a la venda per a pròxims partits europeus, començant pel del Barça el pròxim dia 23, des de 290 euros les pròximes a la banqueta de Saras Jasickevicius i des de 300 les contigües a la banqueta local. Per a aconseguir-les, només cal contactar a través del mail entradas@valenciabasket.com. En els pròxims dies se sortejarà una localitat doble dins de les 4 junt amb la banqueta catalana a través de les xarxes socials del Club, així que tots aquells interessats, han d'estar molt atents als canals de comunicació taronja.

 

Descompte del 20% per a abonats del Club

Tots aquells abonats taronja que vullguen canviar la seua habitual localitat en un partit per viure la Team Experience podran disfrutar d'un descompte del 20% en la compra d'estes localitats. Quatre aficionats van poder disfrutar ja de l'experiència davant de Panathinaikos, compartint una de les victòries més emocionants de la temporada amb l'equip a peu de pista. No perdes la teua oportunitat de viure el bàsquet des de dins!


TAGS: