Declaracions Rubén Burgos pre J12 LF Endesa vs Clarinos Tenerife

16/12/2022

L'entrenador Rubén Burgos va valorar sobre el partit de Tenerife que la “lliga està igualada per dalt on, afortunadament, estem situades. Però també per baix amb equips barallant per aqueixa permanència i molt prop de passar de la permanència a tindre opcions de Copa. Està en una o dues victòries. Nosaltres ho afrontem amb la mentalitat que requereix saber que la doble competició és una exigència alta, però el nostre objectiu és on volem estar i sempre donar el cent per cent contra tots els rivals”.


El rival taronja encadena nou derrotes seguides i el tècnic creu que “les estadístiques són puntuals i estem encara en plena primera volta. És cert que Tenerife ha perdut partits ajustats, tant fora de casa com a casa i contra rivals que han tingut un bon nivell. Moltes vegades no sols depén de tu, sinó de l'estat del rival aqueix dia. Si volem portar-nos la victòria haurem de mostrar el nostre millor nivell i no pensar en el nivell que està mostrant Tenerife o en l'encert que tinguen elles. Sempre hem de dependre de nosaltres, del nostre creixement i donar el cent per cent en una pista que últimament ha sigut complicada”.


Malgrat que algunes jugadores han eixit del club, el tècnic pensa que “el roster de Tenerife és important amb jugadores de qualitat i contrastades. La trajectòria del nou entrenador, César Aneas, ens indica que els seus equip sempre han competit al màxim. Juguen amb ritme, agressius en defensa i crec que intentarà traure el dos-cents per cent d'aquest roster. Per a res serà senzill. A preparar-nos molt bé”.


TAGS: