Arriba el Nadal més taronja amb tres partits plens de sorpreses

19/12/2022

Els aficionats al bàsquet estan d'enhorabona, perquè el final d'any es viurà de forma molt especial a la Fonteta. El Nadal més taronja portarà més sorpreses que mai a tots aquells que vulguen gaudir del seu esport favorit en aquestes dates assenyalades.

 

Les festes taronja van començar el 23 de desembre, amb un doble partit que es va saldar amb dues victòries i un gran ambient. Però no acaba ací l'acció, ja que el dia 30 la Família Taronja es va de festa amb l'avançament de la Nit de cap d'any. Amb motiu de la visita a les 19h de Innova-TSN Leganés, es posarà especial atenció en aquells aficionats que porten atrezzo de la festa de tancament d'any, omplint de color una Fonteta que gaudirà de Dance Cam, jocs en els temps morts, aplaudidors i molt més durant els 40 minuts de joc. D'altra banda serà un dia molt faller, ja que es comptarà amb la presència de les Falleres Majors de la Cort d'Honor, i de nombroses falles que portaran representació. Seran les encarregades de realitzar el servei d'honor del partit. Per si no fora suficient, els aficionats presents podran gaudir d'unes campanades avançades molt especials, d'una actuació de ball i de nombrosos entreteniments en l'anell, amb l'arbre de nadal dels adobaments, el pesebre-photocall de Mapubli i el Racó Isaval.


Especialment benvinguts en aquesta jornada seran els grups d'Associació Aniel, que atén joves amb diversitat funcional, i Junts per la Vida, que a més actuarà en un de les pauses del partit.Finalment, el pròxim 3 de gener, la visita a les 19h de Carplús Fuenlabrada en partit corresponent a la Lliga Endesa, serà la millor ocasió per a gaudir de la presència de S. M. Els Reis Mags i els seus elfos, que recolliran els desitjos dels més xicotets de cara al qual és per a ells un dels principals dies de l'any. Hi haurà divertits jocs nous i moltes iniciatives en el que serà la prèvia del màgic dia.

 

I tot això unit a divertides CAM en vídeo marcador durant els partits, actuacions de ball, música nadalenca, la taronjeta i moltes sorpreses més. No perdes l'oportunitat de gaudir amb els teus del Nadal més taronja i compra ja les teues entrades en https://valenciabasket.koobin.com/


TAGS: