El 11é projecte ‘One Team' amb CaixaBank rep la visita dels seus ambaixadors

21/12/2022

Els “Ambaixadors One Team” de Valencia Basket Xabi López-Arostegui, James Webb III i Laia Lamana, han participat hui en una sessió especial de l'onzena edició del programa de Responsabilitat Social Corporativa de Euroleague Basketball que l'entitat taronja està desenvolupant al costat de Asindown amb 17 joves d'entre 16 i 21 anys. Com en tots els projectes anteriors, el Club ha comptat de nou amb el suport de CaixaBank, a través de la Fundació “la Caixa”.

 

Els jugadors taronja han estrenat la condició d'ambaixadors compartint una sessió de diversió i entrenament amb els joves participants en el programa, que no han dubtat a demostrar durant els exercicis als tres protagonistes els avanços que han protagonitzat en la pràctica del bàsquet durant les sessions anteriors.

 

Com ha sigut una constant en tots els projectes “One Team” en els quals s'ha embarcat Valencia Basket, els ambaixadors no han volgut faltar a la cita a l'hora de donar suport a les iniciatives que el Club està desenvolupant dins del programa de Responsabilitat Social Corporativa de Euroleague Basketball. L'objectiu fonamental dels coaches està sent que a través de la pràctica del bàsquet els participants visquen experiències positives i desenvolupen hàbits saludables de superació personal que puguen ser transferits a l'àmbit escolar o laboral, usant l'esport com a vehicle per a compartir valors socials. Una vegada més, a l'hora d'aconseguir estos objectius, el paper de CaixaBank ha sigut vital, amb la seua ajuda i aportació constant que fa que el projecte puga continuar fent-se realitat.

 

Finalitzada una jornada que quedarà segur en el record dels joves protagonistes del programa d'esta temporada, els ambaixadors van voler valorar l'experiència. El jugador del primer equip masculí Xabi López-Arostegui assenyalava que “ha sigut la primera vegada que he pogut estar amb ells, però sempre és una cosa divertida per a ells i per a nosaltres. És especial poder compartir una estona amb ells, sentir la passió del bàsquet com el senten ells i jugar amb ells. Ens ho hem passat molt bé, molt content per l'experiència”.


TAGS: