Viatja a Lyon en el xàrter del València Basket per a visitar la pista del LDLC Asvel

28/12/2022

València Basket obri l'opció perquè els aficionats que vulguen fer-ho puguen viatjar en el mateix avió que el primer equip masculí de cara al partit de la J19 de la Turkish Airlines EuroLeague que l'equip taronja jugarà el 13 de gener en la pista del LDLC Asvel. El viatge inclou vol xàrter d'anada i volta, desplaçaments des d'i a l'aeroport de Lió, així com el desplaçament al partit, estada en hotel de 4 estreles en allotjament i desdejuni, visita guiada per la ciutat amb guia en espanyol i menjar inclòs el 13 de gener, així com l'entrada per al partit del divendres 13 a les 20h.

 

L'avió amb destinació a Lió eixirà el dijous 12 a les 16.00 hores des de Manises, per la qual cosa es pregarà als viatgers estar amb bastant antelació en l'aeroport. El retorn a València tindrà lloc el divendres 13 després del partit.

 

Visita una bella ciutat al peu dels Alps

Situada entre els rius Roine i Saona, just al peu dels imponents Alps francesos, el viatger podrà visitar llocs emblemàtics com la gran estàtua eqüestre de Lluís XIV de camí al pujol de Fourvière. Des de l'esplanada de la seua basílica podran apreciar una privilegiada vista de tota la ciutat, amb els mateixos Alps al fons. No gaire lluny, Al peu del pujol, el Vieux-Lyon, un barri medieval i renaixentista que s'estén des de Saint-Georges (al sud) fins a Saint-Paul (al nord), passant per la Catedral de Saint-Jean.


Preu del viatge

 

Tipus de viatge

Preu

Habitació doble

750 euros per persona

Habitació individual

800 euros per persona

Sols vol i entrada

350 euros per persona

 

Reserva ja la teua plaça

Ja pots reservar la teua plaça per a aquest viatge manant un correu electrònic a comercial@valenciabasket.com   

 

Es tracta d'una oferta amb places limitades. El pagament es realitzarà a través de transferència bancària en el moment en el qual es confirme la reserva

 

Condicions

Per a poder realitzar aquest viatge és imprescindible comptar amb document d'identitat en vigor amb una data de validesa mínima de tres mesos abans de la data de retorn.

 

El pack inclou segur de viatge i tots els trasllats des del rebuig en origen i fins a l'aterratge de retorn a València.

 

El viatge està subjecte a aconseguir un nombre mínim de places, en cas de no arribar a aquest número, es realitzarà la devolució completa dels diners.


TAGS: