Declaracions Rubén Burgos pre J8 EuroLeague Women vs Virtus Segafredo Bologna

03/01/2023

Valencia Basket viatja a Bolonya per a jugar el seu primer partit del 2023 davant la Virtus Segafredo Bologna en la J8 de la EuroLeague Women. El primer viatge de tres seguits. Rubén Burgos valora com arriba l'equip.


El tècnic assegura que “estem preparades per al calendari, però pensant en la immediatesa, conscients que ens enfrontem a un rival que apurarà les seues opcions d'estar entre les quatre primeres de grup i que a casa ja vam veure que ens va posar les coses molt complicades. Al final l'empenyiment de la Fonteta, el caràcter de les jugadores va fer que ens emportàrem una victòria molt ajustada”.


Sobre el rival, que va penúltim en el grup, l'entrenador analitza que “en cada partit has d'apurar les teues opcions. En aquest cas juguem contra un equip amb noms importants, especialment en la parcel·la ofensiva. Tenen molts punts en totes les posicions. En l'exterior Zandalisini i Laksa segurament són de les millors tiradores d'Europa en l'actualitat i amb potencial interior que ja van demostrar en la nostra pista tant Parker com Rupert”.


TAGS: