Viatja a Atenes en el xàrter del Valencia Basket per a visitar la pista del Panathinaikos

02/01/2023

València Basket obri l'opció perquè els aficionats que vulguen fer-ho puguen viatjar en el mateix avió que el primer equip masculí de cara al partit de la J24 de la Turkish Airlines EuroLeague que l'equip taronja jugarà el 10 de febrer en la pista del Panathinaikos. El viatge inclou vol xàrter d'anada i volta, desplaçaments des d'i a l'aeroport d'Atenes, així com el desplaçament al partit, estada d'una nit en hotel de 4 estreles en allotjament i desdejuni, visita guiada per la ciutat amb guia en espanyol i menjar inclòs un dels dies, així com l'entrada per al partit del divendres 10 a les 20h.

 

L'avió amb destinació a Atenes eixirà el dijous 9 a les 16.00 hores des de Manises, per la qual cosa es pregarà als viatgers estar amb bastant antelació en l'aeroport. El retorn a València tindrà lloc divendres 10 després del partit.

 

Una ciutat plena d'història

La capital grega té en el seu epicentre turístic i cultural la imponent Acròpoli, des del qual es pot contemplar la immensitat d'una gran capital l'àrea metropolitana de la qual aconsegueix els 6 milions d'habitants i que s'estén a través de la plana d'Àtica. Dins de l'Acròpoli, el viatger podrà veure el Partenó o l'Àgora. En un passeig cap al centre de la ciutat, podràs visitar la Plaça Syntagma o l'Estadi Panatenaic, seu dels primers jocs olímpics de l'edat moderna, allà per 1896.

 

Preu del viatge

 

Tipus de viatge

Preu

Habitació doble

700 euros per persona

Habitació individual

750 euros per persona

Sols vols i entrada

350 euros per persona

 

Reserva ja la teua plaça

Ja pots reservar la teua plaça per a aquest viatge manant un correu electrònic a comercial@valenciabasket.com  

 

Es tracta d'una oferta amb places limitades. El pagament es realitzarà a través de transferència bancària en el moment en el qual es confirme la reserva

 

Condicions

Per a poder realitzar aquest viatge és imprescindible comptar amb document d'identitat en vigor amb una data de validesa mínima de tres mesos abans de la data de retorn

 

El pack inclou segur de viatge i tots els trasllats des del rebuig en origen i fins a l'aterratge de retorn a València.

 

El viatge està subjecte a aconseguir un nombre mínim de places, en cas de no arribar a aquest número, es realitzarà la devolució completa dels diners.


TAGS: