Martin Hermannsson visita el Campus de Nadal a Xest

04/01/2023

Martin Hermannsson ha visitat als xiquets i xiquetes inscrits al Campus de Nadal de Valencia Basket, que disfruten estos dies del seu esport favorit en unes instal·lacions de molt de nivell en la localitat valenciana.

 

El jugador ha respost a les preguntes dels presents, que s'han interessat per la seua carrera, el seu treball fins a arribar a l'elit i fins i tot els seus gustos dins del món del bàsquet. Després de la xarrada, el jugador ha tingut temps per a fer-se fotos amb tots els xiquets i xiquetes tant l'en Pavelló com en el Complex Educatiu, on a més ha signat autògrafs a tots els que han volgut emportar-se un record seu.

 

Finalitzat l'acte, el jugador va voler valorar l'experiència de la jornada: “Sempre és divertit, recorde quan estava a l'altre costat, anava a campus i venien estreles del bàsquet islandés o jugadors internacionals amb la selecció i ens signaven autògrafs, així que sempre és divertit estar a este costat i ajudar a fer-los feliços” resumia.

 

Hi ha més opcions en la web!

Encara que el Campus de Nadal està arribant a la seua final, en la web de L’Alqueria del Basket hi ha ja nombroses opcions de Campus i Escoles amb places disponibles per als pròxims mesos. Pots consultar tot el programa ací: http://www.alqueriadelbasket.com/?r=actividades/Campus&idioma=cas


TAGS: