Declaracions Rubén Burgos pre J10 EuroLeague Women vs Atomeromu-TARR KSC Szekszard

17/01/2023

Valencia Basket viatja a Szekszard en la J10 de la EuroLeague Women. Mancant 5 jornades per al final de la lliga regular, l'equip segueix amb opcions intactes de playoffs i Rubén Burgos valora que “nosaltres hem de continuar amb la il·lusió de tota la temporada. Especialment d'aquest període de segona volta amb partits fora de casa en els quals estem aconseguint bons resultats. Ens permeten estar en posicions on somiar en aqueix objectiu que semblava llunyà, ni tan sols un objectiu real, però ara sembla que cada vegada estem mereixent-ho. Aquest partit, com tots, molt important i fora de casa és una pista complicada i exigent”.

En l'anada l'equip va guanyar després de remuntar en l'últim quart amb un 20-0. El tècnic analitza que “el parcial va ser espectacular. D'anar en menys deu en l'últim quart a acabar amb un avantatge important, però no se'ns escapa que és pràcticament impossible repetir aqueix plantejament en la seua pista, on han aconseguit resultats importants. Especialment guanyant a Fenerbahce després de dues pròrrogues, que és el principal candidat al títol d'Eurolliga. Si volem tindre opcions de victòria en Szekszard ha de passar per fer un partit molt sòlid els 40 minuts. Intentar reduir la seua anotació, especialment del quintet inicial, en el qual té molt equilibri en totes les posicions, molt de físic. És un equip que amenaça des de la posició de tres, especialment amb Victoria Vivians llançant, anotant i sent màxima anotadora del conjunt”.