La Fonteta signa la quarta seguida en una altra intensa nit (89-81)

19/01/2023

La bogeria segueix per les nostres venes, acumulem la quarta victòria consecutiva (tercera en Turkish Airlines EuroLeague) des del meravellós dia de l'Efes. Superem a un duro Partizan (89-81) en un partit en el qual l'equip i l'afició van rugir durant 40 minuts. 20 punts per al capità Bojan Dubljevic i 17 per a James Webb III liderant en anotació.

L'entrenador Álex Mumbrú va començar el partit amb el quintet format per Guillem Ferrando, Klemen Prepelic, Josep Puerto, James Webb III i Bojan Dubljevic. Un encert en la pintura del d'Almussafes va obrir el marcador però un 3+1 de Punter col·locava per damunt al quadre visitant abans d'una cistella en la pintura i un triple de Dubljevic. L'energia de Lessort i l'encert de Punter mantenien al quadre serbi manant malgrat dos tirs lliures de Puerto per a arribar amb 9-13 a la meitat del primer quart. Un 2+1 de Puerto i un triple de Jones li van donar la volta al marcador i van portar a Obradovic a parar el partit però després de l'aturada, Webb va retornar el triple de Leday i Jones va convertir des de la mitjana distància. Una bona circulació va acabar amb un triple de Radebaugh, una excel·lent defensa en un ganxo de Pradilla i un rebot ofensiu en una cistella de López-Arostegui per a arribar al final del primer quart amb 27-18.

Una safata en acció individual i un encert des de la mitjana distància de Radebaugh van posar l'avantatge per damunt de la desena però l'equip taronja es va ficar ràpid en bonus després de només dos minuts de segon quart. Exum va assumir el protagonisme ofensiu del seu equip per a posar el 31-25 a sis minuts per al descans fins que un triple de Webb va trencar els problemes per a anotar del quadre taronja i una assistència de Harper va habilitar a Dubljevic per a una anella passada. Els tirs lliures de Prepelic i Harper trobaven la resposta d'un triple de Nunnally però Dubi primer en la pintura i després des del tir mantenia estable en catorze la renda taronja. Puerto des del tir lliure ho estirava però dos triples de Trifunovic retallaven un poc per al conjunt visitant i Lessort va retornar els punts de Radebaugh per a arribar al descans amb 47-37.

L'equip serbi va eixir bé en atac amb la qualitat de Punter i Nunnally i un triple de Dubljevic va ser contestat per un altre de Trifunovic. Després de la quarta falta personal de Lessort, Jones va anotar dos llançaments lliures i encara que el conjunt serbi continuava anotant per qualitat individual, un triple de Webb i un altre de Jones defensaven l'avantatge taronja. Cinc punts seguits de Exum van retallar fins al 58-55 fins a arribar a la meitat del tercer quart però Dubi des del tir lliure, després assistint a Webb per al mat i després culminant una recuperació de Jones mantenia per damunt al quadre taronja. Després d'encadenar un parell de bones accions defensives, un mat d'Alexander va ser contestat per un triple de Andjusic, però Pradilla també va encistellar des de darrere de l'arc i després es va deixar un tir lliure per a arribar amb 69-58 amb deu minuts per jugar.

Un triple de Ferrando va obrir l'últim acte però va ser contestat per un altre de Papapetrou i un error va ser castigat amb un mat de Smailagic. L'equip serbi va pujar la intensitat del seu defensa i Lyday i Andjusic col·locaven el 72-67 al pas pel minut 34 abans d'un triple de Harper. Però el Partizan s'agarrava al partit i es posava a tres amb un triple de Punter previ al fet que Harper assistira a Pradilla per al mat. Lyday des del tir lliure posava el 77-74 però un 2+1 de Dubljevic i després de la safata de Exum, una altra cistella amb addicional de Webb donaven un poc d'aire al quadre taronja. Un triple de Exum era el 83-79 ficats en els últims dos minuts però Webb ho va retornar en l'altre costat. Després d'un error de cada costat, Exum va traure avantatge per a un mat que posava el 86-81 però després d'una possessió llarga, Jones va fer màgia per a inventar-se un 2+1 que sentenciava definitivament el partit perquè acabara amb 89-81.