Tanca el ‘One Team XI’ de Valencia Basket amb l’entrega de diplomes

20/01/2023

Valencia Basket va clausurar el seu onzé projecte ‘One Team’ amb la dècima i última sessió d'entrenament i l’entrega de diplomes als 17 joves d'entre 16 i 21 anys de la Fundació Asindown que han participat en el programa de Responsabilitat Social Corporativa liderat i impulsat per Euroleague Basketball. Com en tots els projectes anteriors, el Club ha comptat de nou amb el suport de la Fundació “la Caixa”, a través de CaixaBank.

 

Al final de l'últim entrenament, els joves participants van rebre este reconeixement a la seua implicació i el seu esforç de mans de la responsable d'Acció Social de CaixaBank a la Comunitat Valenciana, Encarna Alcaide, i del One Team Manager de València Basket, Víctor Luengo.

 

El responsable de Valencia Basket per als Projectes One Team, Víctor Luengo, ha subratllat que “estem molt contents d'haver pogut repetir esta activitat amb Asindown dins de la nostra línia de responsabilitat social corporativa de la EuroLeague. I de poder fer-ho una temporada més en col·laboració amb la Fundació “la Caixa”, a través de CaixaBank. Usar el nostre esport, el bàsquet, com a vehicle per a transmetre valors ens motiva a continuar apostant per estos projectes i estem molt contents que una temporada més haja sigut un èxit”.

 

Al llarg de les deu sessions d'este ‘One Team XI’ que s'han desenvolupat entre el Pavelló de la Fuensanta i L’Alqueria del Basket, els joves pertanyents de Asindown han aprés a través de l'entrenament les regles i els fonaments del bàsquet com a vehicle per a conéixer els valors de sacrifici i responsabilitat que es deriven de l'exercici organitzat, per a aprendre a usar l'esport com a fórmula de desenvolupament personal i com un estímul per a canalitzar els seus passos amb l'objectiu que puguen trobar en la pràctica de qualsevol activitat esportiva una via per a créixer com a persones.

 

A la casa del bàsquet europeu de formació, L’Alqueria del Basket, els participants van tindre l'oportunitat de compartir una de les sessions amb els One Team Ambassadors d'esta temporada, els jugadors de la primera plantilla masculina del Valencia Basket Xabi López-Arostegui i James Webb III, als quals van poder demostrar els seus avanços en l'esport de la cistella després dels primers entrenaments.


TAGS: