Frigicoll, tres anys més en la Família Taronja

20/01/2023

Valencia Basket i Frigicoll han arribat a un acord per a estendre la seua col·laboració i l'entitat continuarà formant part de la Família Taronja fins a 2026. Frigicoll, que comercialitza la marca MIDEA, un dels principals fabricants d'electrodomèstics a nivell global, reforça a través d'esta nova vinculació la seua aposta pels valors del bàsquet a tots els nivells.

 

Després d'incorporar-se com sponsor del Club al setembre de 2020, Frigicoll i MIDEA han demostrat la seua implicació amb el projecte taronja, fent costat tant a l'equip masculí com femení, així com al planter. El seu suport global al Club es manifesta a través de la presència en els tres equipaments, en les quals es continuarà lluint la imatge de la marca, a més d'en diferents suports del pavelló. El distribuïdor oficial d'electrodomèstics i aires condicionats del Club va ser un dels principals motius pels quals Valencia Basket va poder iniciar el seu projecte de bàsquet 3x3 i convertir-se així en club pioner d'esta disciplina.

 

L'acord ha sigut confirmat en la presentació oficial de Shannon Evans este matí en la pista central de L’Alqueria del Basket, amb la participació de Juan Rigoll, Conseller Delegat de Frigicoll, i Víctor Luengo, Director de Relacions Institucionals i primers equips del Club.

 

Juan Rigoll valorava la continuïtat de la col·laboració: “És un honor seguir amb vosaltres, hui venim a anunciar eixos tres anys més de col·laboració amb l'equip masculí, el femení i amb L’Alqueria. Ha sigut una decisió molt fàcil perquè ens sentim molt a gust amb tota la Família Taronja i pels valors que compartim a nivell de fomentar el talent, l'esforç i el treball en equip”.

 

Per part seua, Víctor Luengo es mostrava molt agraït per la seua implicació amb el Club. “Podria parlar de la seua aposta global, fent costat tant a masculí com femení i planter, de les seues moltes accions i suports, de com van fer possible l'inici del nostre projecte 3x3, però vull destacar sobretot eixe tracte personal, eixa facilitat per a treballar, que tant ens ajuda a gaudir el camí. Estem molt orgullosos de poder dir que seguiran al nostre costat fins a 2026, i espere que siguen molts més”.


TAGS: