Viatja a Vitòria en el xàrter del teu equip per a visitar la pista del Cazoo Baskonia

07/02/2023

València Basket obri l'opció perquè els aficionats que vulguen fer-ho puguen viatjar en el mateix avió que el primer equip masculí de cara al partit de la J26 de la Turkish Airlines EuroLeague que l'equip taronja jugarà el 3 de març en la pista del Cazoo Baskonia. El viatge inclou vol xàrter d'anada i volta, desplaçaments des d'i a l'aeroport de Vitòria, així com el desplaçament al partit, estada en hotel de 4 estreles en allotjament i desdejuni, visita guiada per la ciutat i menú inclòs, així com les entrades per al partit en el Fernando Buesa Arena del divendres 3 a les 20:30h.


L'avió amb destinació a Vitòria eixirà el dijous 2 de març a les 17.00 hores des de Manises, per la qual cosa es pregarà als viatgers estar amb bastant antelació en l'aeroport. El retorn a València tindrà lloc a la finalització del partit.

 

Visita a una ciutat amb encant

Els assistents a l'excursió realitzaran una visita guiada a una ciutat on destaca el seu centre històric, amb la Plaça de la Verge Blanca i les dues catedrals, la catedral vella i la catedral nova.

 

Preu del viatge

 

Tipus de viatge

Preu

Habitació doble

450 euros per persona

Habitació individual

500 euros per persona

Només vol i entrada

350 euros per persona

 

Reserva ja la teua plaça


Ja pots reservar la teua plaça per a aquest viatge manant un correu electrònic a comercial@valenciabasket.com 


Es tracta d'una oferta amb places limitades. El pagament es realitzarà a través de transferència bancària en el moment en el qual es confirme la reserva


Condicions


Per a poder realitzar aquest viatge és imprescindible comptar amb document d'identitat en vigor amb una data de validesa mínima de tres mesos abans de la data de retorn


El pack inclou segur de viatge i tots els trasllats des del rebuig en origen i fins a l'aterratge de retorn a València.


TAGS: