Declaracions Leticia Romero pre quarts EuroLeague Women vs Beretta Famila Schio

10/03/2023

València Basket ja es prepara per a afrontar els quarts de final de la EuroLeague Women enfront de Beretta Famila Schio. Amb el factor pista en contra a una eliminatòria al millor de tres partits, la il·lusió guia el camí taronja. Leticia Romero valora com arriba l'equip: “Arribem amb molt bons ànims. L'equip està fort. Hem tingut baixes importants en els últims partits i estem treballant en què tornen prompte. Tenim molta il·lusió per aquests quarts de l'Eurolliga i estic segura que ho donarem tot”.

 

Preguntada per si creu que és el millor moment de l'equip, la canària argumenta que “sí i no. Sí perquè és veritat que portem treballant tot l'any i estem en una bona dinàmica i no perquè hem tingut aquestes baixes, que si no les tinguérem ara mateix seríem un equip totalment més fort. Però crec que no és mal moment. Arribem bé i competirem segur”.

 

Amb la baixa de Cristina Ouviña, Romero està assumint un rol molt important en els últims partits: “Em trobe molt bé. L'equip ara està en un moment en el qual cada partit l'estem lluitant al màxim. Tenim clar cadascuna el nostre rol. Jo he hagut de fer un pas avant. L'equip m'ha donat la confiança per a fer-lo i això és l'important. Quan una falta la resta ha de fer este pas avant i l'estem fent, ajudant-nos totes”.

 

L'únic precedent amb les italianes és una derrota en la fase prèvia de la competició la temporada passada. Romero indica que “més que revenja, ganes de guanyar-ho tot i seguir en aquesta ruta de l'Eurolliga. Per a nosaltres és un projecte super il·lusionant perquè és la primera vegada que juguem. La il·lusió de veure a on podem arribar”.


TAGS: